Opvoedcoach Anke

Opvoedcoach Anke

Ik ben drs. Anke Nieuwenhuizen. Als pedagoog en opvoedcoach werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Amersfoort met ouders, kinderen en jongeren. Ik help ze op het gebied van opvoeding en mediaopvoeding.

Mijn passie gaat uit naar het ondersteunen van (alleenstaande) ouders bij opvoeding. Ik zet graag mijn vaardigheden en kennis in om volwassenen en kinderen te leren zichzelf te helpen en de wortels van problemen aan te pakken. Bovendien train ik andere opvoedingsprofessionals.

Wat is mijn achtergrond?

Ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na deze master heb ik diverse kleinere opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en gezondheid. Ik blijf mezelf doorlopend bijscholen. Het vakgebied verandert immers voortdurend en dan is het belangrijk om bij te blijven. 

De afgelopen 25 jaar heb ik als opvoedingsdeskundige gewerkt in de jeugdhulpverlening, gehandicaptenzorg en peuterspeelzalen. Een van mijn talenten is dat ik me goed kan verplaatsen in de enorm uiteenlopende situaties waarin mijn cliŽnten zich bevinden.

Relevante opleidingen en cursussen

  • Pedagogische Wetenschappen
  • Basisopleiding Mediation
  • Opleiding tot trainer
  • Training Triple P International
  • Opleiding "Uit de ban van emotie-eten" van Joanna Kortink
  • Autisme en eetproblemen
  • Nationale Opleiding Mediacoach

Kennismaken

Graag maak ik eens kennis met jou of jullie. Als je met opvoedingsproblemen worstelt, denk ik je te kunnen helpen. Om een afspraak met me te maken, hoef je alleen maar het formulier in te vullen. Bellen kan natuurlijk ook: 06 34 34 74 30. Als ik niet opneem, spreek dan gerust mijn voicemail in of stuur me een app-je. Ik reageer altijd snel terug.

Hopelijk tot snel!

 

Gratis boek Humor In De Opvoeding

Boek over hoe je jouw doelen bereikt door humor in de opvoeding te stoppen. Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang gratis dit handige boek van opvoedcoach Anke.
Deel deze pagina